Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

Een leuke binnen-activiteit met jouw besties? Organiseer een herfstige high tea!

Een leuke binnen-activiteit met jouw besties? Organiseer een herfstige high tea! - Spoon Moment

Een high tea, het klinkt als een feestje. Een overvloed aan thee, heerlijke lekkernijen en natuurlijk geweldige vrienden om van te genieten. Vooral tijdens de herfst, biedt het een perfecte gelegenheid voor een gezellige binnen activiteit met jouw besties. 

Laten we samen de originele ideeën ontdekken die Spoon Moment in jouw high tea kan brengen - waar gezondheid en plezier hand in hand gaan!

De heldinnen van jouw theefeestje: Gember, Matcha en Kurkuma

  1. Een wortel met pit! Gember staat bekend om zijn ontstekingsremmende krachten en kalmeren van maagklachten. En laten we die extra boost in vitaliteit niet vergeten!
  2. De superster van groene thee, vermalen tot een fijn poeder. Boordenvol antioxidanten en een kalme, stabiele energieloost zonder die nare energiedips. 
  3. De zonnige specerij met kracht! Kurkuma is je vriend als het gaat om ontsteking verminderen en je immuunsysteem en welverdiende knuffel geven. 

''3 gangen'' high tea line-up 

  1. Open je high tea met een knaller- een verwarmende kop gemberthee. Die pittige smaak en het spijsverteringsvoordeel zetten de toon voor een onvergetelijke middag. 
  2. Verras je gasten met een groene matcha-thee, als een levendige groen oppepper voor je smaakpapillen en energieniveau. 
  3. Sluit je high tea in stijl af met een fluweelzachte kurkuma latte

Het is als een warme knuffel na een middag vol genot, met extra gezondheidsvoordelen.

Lekkere gerechten om er bij te serveren? Denk aan scones met gember en honing (Ginger Spoon toevoegen), cinnamon rolls met en laagje matcha glazuur of heerlijke curcuma pancakes met opgeklopte limoen room en blauwe bessen. 

Bekijk ook deze 3 recepten voor het maken van een matcha latte.

Jouw eigen Spoon Moment high tea avontuur

Een high tea met Spoon Moment ‘s gezonde trio van gember, matcha en kurkuma is niet zomaar een high tea. Het is een smaakexplosie van gezondheid en genot. Of het nu een speciale gelegenheid is of gewoon een gezellig samenzijn, met Spoon Moment wordt jouw high tea een feestje.

Dus haal je vrienden erbij, geniet van de heerlijke thee en verwen je smaakpapillen met deze gezonde high tea. Het wordt een middag om te koesteren, vol smaakvolle herinneringen! 🍵✨

Geen idee welke smaak bij jou past? Bestel nu de Small Moments - Try out Box voor €12,99 en probeer alle smaken zelf uit! 

← Eerdere post Nieuwere post →

0 reacties

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.