Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

VACATURE: Creatieve Marketing Stagiaire – Ga mee op een smaakvolle reis met Spoon Moment!

VACATURE: Creatieve Marketing Stagiaire – Ga mee op een smaakvolle reis met Spoon Moment! - Spoon Moment

Wil jij deel uitmaken van een sprankelend avontuur dat koffieverslaafden transformeert in theeliefhebbers? Ben je een energieke, gedurfde en creatieve geest met een passie voor marketing? Dan hebben wij dé stageplek voor jou! Spoon Moment, hét merk dat gezonde theemomenten creëert, is op zoek naar een Marketing Stagiaire die samen met ons de wereld wil veroveren.

Over Spoon Moment:

Bij Spoon Moment geloven we in de kracht van theerituelen om lichaam en geest te voeden. We zijn ontstaan uit de diepgewortelde liefde voor gezondheid van de zusjes Bo en Nicky Butter en hun vader Marcel. Als echte koffiefanaten begrepen ze dat er behoefte was aan een gezonder alternatief voor die dagelijkse cafeïne-fix. En zo werd Spoon Moment geboren!

Onze superfood theelepels, met pure Turkse dennenhoning en natuurlijke superfoods, zorgen voor een ware smaakexplosie in een kop heet water. Met een knipoog naar de traditionele theeceremonies bieden wij een moment van rust, gemak en gezondheid. Bij Spoon Moment draait alles om self-care, genieten en bewuste keuzes maken. En nu hebben we jouw hulp nodig om onze missie naar een hoger niveau te tillen!

Wat ga je doen?

  • Creatieve Content: Je gaat aan de slag met het bedenken en creëren van catchy social media-posts, blogs en andere content om onze doelgroep te inspireren en informeren. Denk aan pakkende teksten, aantrekkelijke visuals en misschien zelfs een vleugje humor (als je durft!).

  • Online Campagnes: Samen met ons team bedenk je slimme en onderscheidende online campagnes om de bekendheid van Spoon Moment te vergroten. Je krijgt de vrijheid om jouw ideeën tot leven te brengen en onze doelgroep te bereiken op diverse digitale platforms.

  • Influencer Marketing: Je gaat op zoek naar influencers en samenwerkingsmogelijkheden die perfect aansluiten bij onze merkwaarden. Je bouwt relaties op, organiseert samenwerkingen en zorgt ervoor dat Spoon Moment overal te zien is!

  • Marktonderzoek: Je houdt de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, lifestyle en drankenindustrie nauwlettend in de gaten. Met jouw inzichten en analyses zorgen we ervoor dat Spoon Moment altijd voorop loopt in de markt.

Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt een relevante MBO of HBO studie bv. in de richting van Marketing, Communicatie, Commercie of soortgelijk;

  • Je bent voor minimaal 4/5 maanden beschikbaar, 4 tot 5 dagen per week;
  • Creatieve Vonk: Je hebt een bruisende persoonlijkheid en barst van de creatieve ideeën. Je kunt out-of-the-box denken en brengt jouw unieke stijl en humor tot uiting in al je werk;

  • Sociale Media Wizard: Je hebt kennis over social media en weet precies hoe je onze doelgroep kunt aanspreken en betrekken. Instagram, Facebook, TikTok - je draait er je hand niet voor om!;

  • Sterke Communicatie Skills: Je hebt een vlotte pen en kunt jouw ideeën en boodschap duidelijk overbrengen. Je weet hoe je de juiste toon kunt raken om vrouwen te inspireren en te enthousiasmeren voor Spoon Moment;

  • Teamplayer: Je bent een enthousiaste teamspeler die graag samenwerkt met ons dynamische team. Je deelt jouw inzichten, helpt anderen en bent niet bang om je mening te geven.

Wat bieden wij?

  • Een unieke kans om deel uit te maken van een jong en gedreven team, waar jouw creativiteit en ideeën meetellen;

  • De mogelijkheid om jouw marketingvaardigheden verder te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in een groeiende startup;

  • Een stagevergoeding die recht doet aan jouw talenten en inzet;

  • Een inspirerende en gezellige werkomgeving waar ruimte is voor humor en plezier.

Hoe solliciteer je?

Ben jij de creatieve Marketing Stagiaire die Spoon Moment die wij zoeken? Stuur ons jouw cv, informatie over je stage/opleiding en een korte, pakkende motivatie waarin je laat zien wie je bent en waarom je bij ons wilt werken.

Daarnaast ontvangen we graag een voorbeeld van jouw creatieve werk, zoals een social media post, blog of ander marketingmateriaal waar je trots op bent. Dit mag ook iets zijn, wat je bijvoorbeeld voor ons zou creëren. 

Stuur dit alles naar info@spoonmoment.com en wie weet nodigen we jou uit voor een kennismakingsgesprek!

Let op: Lachen tijdens het sollicitatiegesprek is verplicht.

← Eerdere post Nieuwere post →

0 reacties

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.