V.a. 16:00 uur besteld = morgen in huis (ma-vrij) - Shop Nu

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË V.A. €15,-

Van Kick naar Zen: Waarom thee jouw nieuwe gezonde crush wordt

Van Kick naar Zen: Waarom thee jouw nieuwe gezonde crush wordt - Spoon Moment

Ben je een fervente koffiedrinker die wel een gezonde switch kan gebruiken? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Maak kennis met Spoon Moment, het ultieme theeritueel dat je lichaam en geest voedt. Met onze superfood theelepels creëer je in een handomdraai een heerlijke en gezonde thee. Dus, waar wacht je nog op? Lees verder en ontdek waarom het tijd is om de koffiepauze te verruilen voor een Spoon Moment!

Wij Nederlanders houden téveel van koffie

En mijn moeder zei altijd: 'Alles waar TE, voor staat is niet goed voor je' aldus Nicky Butter, founder van het merk Spoon Moment. 

Als er één ding is waar Nederlanders van houden, dan is het wel koffie. Dagelijks worden er maar liefst 33,5 miljoen koppen koffie gedronken in ons land. Maar laten we eerlijk zijn, te veel koffie kan uiteindelijk de gezonde effecten ervan tenietdoen. Daarom is het hoog tijd voor een switch naar iets nieuws, iets gezonders. En dat is precies waar Spoon Moment om de hoek komt kijken.

Wat maakt Spoon Moment dan zo bijzonder? 

Stel je voor, een moment voor jezelf waarin je bewust kiest om je lichaam en geest te voeden. Dat is precies wat Spoon Moment biedt. Spoon Moment is opgezet door de zusjes Bo en Nicky Butter en hun vader Marcel, zelf echte koffiedrinkers die inzagen dat het tijd was voor een gezonder drinkpatroon. Ze gingen op zoek naar de perfecte ingrediënten voor een gemakkelijk te maken gezonde thee, en zo werd Spoon Moment geboren.

Wat maakt Spoon Moment zo bijzonder? Het draait allemaal om de kracht en gezonde eigenschappen van superfoods en honing. In plaats van kunstmatige aroma's te gebruiken zoals veel theezakjes doen, heeft Spoon Moment de daadwerkelijke superfoods en honing in een lepel gemengd. Roer de bio-based theelepel met pure Turkse dennenhoning en natuurlijke superfoods naar keuze in een kop heet water en voilà, je hebt een heerlijke thee voor je neus staan!

Wat doen die superfoods? 

Laten we eens wat dieper ingaan op die superfoods. Turkse dennenhoning bevat lagere niveaus van glucose en fructose, maar zit boordevol aminozuren en mineralen. Gember ondersteunt het immuunsysteem, kurkuma heeft een ontstekingsremmende werking en matcha geeft je een energieboost. Met Spoon Moment krijg je niet alleen een smaakvolle thee, maar ook een ware gezondheidsbevorderende ervaring.

Een theelepel vs. een theezakje

Wat Spoon Moment echt onderscheidt, is het gemak waarmee je van een gezond kopje thee kunt genieten. Geen gedoe meer met persen, mengen of bereiden van ingrediënten. Trek gewoon het dekseltje van de lepel en roer de lepel door een kop heet water totdat de inhoud volledig is opgelost. Wil je een extra verwenmoment? Voeg dan warme melk toe voor een heerlijke latte! Of je nu je werkdag fris wilt beginnen, een energieboost nodig hebt tijdens vermoeidheid, of een drukke dag in alle rust wilt afsluiten voor het slapengaan. Met Spoon Moment kun jij écht even dat momentje voor jezelf nemen! 

Dus, waar wacht je nog op? Je kunt Spoon Moment bestellen vanaf slechts €29,99 (30 spoons) via www.spoonmoment.com. Wil je het eerst eens proberen? Geen probleem! Bestel dan een proefverpakking voor slechts €2,99. Wacht niet langer, het is tijd om de koffiepauze te verruilen voor een Spoon Moment.

← Eerdere post Nieuwere post →

0 reacties

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.